Treening- ja toitumiskoolitused

Tervislik eluviis algab teadmistest – too tervis kontorisse või kogukonda!

Oled ettevõtte juht, HR spetsialist, ürituste korraldaja või tegutsed linnas/omavalitsuses?

Viin läbi terviklikke ja motiveerivaid toitumis- ning treeningkoolitusi, mis sobivad ideaalselt tervisekuu, tiimiürituste, töötajate heaolu programmide ning linnade ja valdade terviseürituste raamesse.

Aitan (kontori)töötajatel ja kogukonnaliikmetel astuda samme tervislikuma ja aktiivsema elustiili suunas, mis tõstab nii inimeste heaolu kui ka töö- ja elukvaliteeti!

Populaarsemad teemad on: “Tervislik toitumine”, “Treeningu alused”, “Kontoritöötaja tervis”, “Kuidas eesmärke seada ja saavutada”.

Mida on terviseloengu läbiviimiseks vaja?

Saada mulle päring ürituse infoga (asukoht, aeg, inimeste hulk, soovitud teema jm vajalik info).
Loengu eest saan esitada arve (ka e-arve).
Loengu viin harilikult läbi kas traditsioonilise Powerpoint esitluse abil või interaktiivse viktoriinina (platvormiga Kahoot!). Selleks on vaja projektorit ning ekraani või suurt telerit. Aga vajadusel on võimalik loengut/koolitust/workshopi läbi viia ka vabas õhus. 🙂

Tuntumatest asutustest on mind koolitama kutsunud:

Eesti Kaitsevägi (Logistikapataljon, Merevägi, Kuperjanovi jalaväepataljon), Superministeerium, Riigi Infosüsteemi Amet, Sihtasutus Innove, Tallinna Ülikool, Tallinna Euroopa Kool, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Tallink, Rahvusooper Estonia, Swedbank, Lidl, Eesti Reformierakonna Noortekogu, ABB, Playtech, Primend, TV3, Võru linn, Valga linn, Risti alevik, Raasiku vald, Toila vald, Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit, JJ-Street Tantsukool.