Allahindlus!

Kangi, hantlite ja keharaskusega kava 3-4 korda nädalas

30,00 

Vabade raskustega treeningkava — vajab minimaalselt treeningvahendeid
Harjutused kangiga, hantlitega, keharaskusega
Sobib ideaalselt kodujõusaalis või piiratud varustusega saalis treenimiseks
Ei vaja trenažööre ega plokksüsteeme
3-4 korda nädalas treenimiseks
Sobib edasijõudnutele, kes on vähemalt 2 kuud treeninud
Sisaldab 4 erinevat treeningpäeva kokku 28 eri harjutusega
+ 23 boonusharjutust, mille seast valida!
PDF fail ja harjutuste videoõpetused

Personaaltreeneri konsultatsioon iga ostuga kauba peale!

    GUARANTEED SAFE CHECKOUT

    Kirjeldus

    See treeningkava on ideaalne meestele, kes on treeninud vähemalt 2 kuud 2 korda nädalas vabade raskustega ning soovivad nüüd trennide arvu tõsta 3-le või kes on treeninud 3 korda nädalas ja soovivad nüüd treenida 4 korda nädalas või kes on pikalt ühe kava järgi 3 korda nädalas treeninud ja soovivad vahelduseks uut kava, et lihaseid mitmekülgselt arendada.

    Kava sobib ideaalselt 3 kuni 4 korda nädalas koduses jõusaalis või tagasihoidliku varustusega jõusaalis treenijale. Treeningkava sisaldab nelja erinevat treeningpäeva — 2 erinevat ülakeha trenni, 2 erinevat alakeha trenni. Kokku on treeningkavas 28 harjutust, igal päeval 7 harjutust + tervelt 28 alternatiivset harjutust, et saaksid seda kava teha igasuguse varustusega jõusaalis.

    Selles jõusaali kavas on efektiivsed harjutused kõikidele lihastele: rinnalihastele, seljalihastele, õlalihastele, biitsepsile, triitsepsile, jalalihastele, alaseljale ja kõhulihastele. Põhimõtteliselt saad 2 kava 1 hinnaga – selle kava järgi saad treenida nii 3 kui ka 4 korda nädalas. Sisaldab näpunäiteid, kuidas mõlemal juhul kava kasutada!

    Pärast ostu saad alla laadida PDFi treeningkavaga. Iga harjutuse juures on link õppevideole Youtube’is harjutuse korrektse tehnika õppimiseks. Lisaks soovitused korduste, seeriate, puhkepauside jms osas.

    Treeningkavas on harjutused kangidega, hantlitega, keharaskusega ning teiste lihtsamate treeningvahenditega. See kava ei vaja ühtegi trenažööri ega plokksüsteemi.